0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Arie de Hoog

Afgelopen weekend hadden we een familieweekend bij Bed en Breakfast Deurne. We waren met 17 personen, 10 volwassenen, en 7 kinderen in de leeftijd van 1 tot 14.

We hadden 5 kamers en 2 bungalows. De bungalows waren voor de 2 gezinnen met de jongste kinderen, tussen de 1 en de 4 jaar. De bungalows zien er prachtig uit, een mooie ruime woonkamer/ keuken , badkamer aparte WC en twee slaapkamers. De 5 kamers zijn op de bovenverdieping van het woonhuis. Het zijn mooie kamers met comfortabele box-spring bedden en elk een wastafel en TV. De kamers hebben geen eigen toilet of douche; er is een gezamenlijke badkamer met toilet en nog een apart toilet. Als je met je eigen familie in de kamers zit is dat verder geen probleem. De kamers en de bungalows waren allemaal zeer schoon. Iedere morgen werden de handdoeken verwisseld.

We hebben twee keer ontbeten, met de hele club in de woonkamer van Wendy en Mark. Een zeer overvloedig en heerlijk ontbijt! De kinderen konden heerlijk spelen in de tuin. De schommel was een succes, en de kinderen speelden vooral met elkaar. Aan 1 kant van de tuin is een grote tuinkamer die ook gebruik mocht worden, en waar je spelletjes kunt doen, of gewoon met de hele groep kunt zitten. Het dartbord in die ruimte was ook een succes. Het voorste stuk van die ruimte is helemaal open naar de tuin toe, maar bij slecht weer kan het afgesloten worden. Gelukkig hadden we mooi weer, dus we hebben heerlijk in de tuin gebarbecued. Al met al was het een zeer geslaagd weekend, mede door de bijzondere gastvrijheid.

recensie toegevoegd door Fam. de Hoog (10-08-2016)

gerealiseerd door 101Media