0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Omgeving

Deurne biedt u datgene wat u zoekt om ‘lekker-weg-in-eigen-land’ te kunnen zijn: Gezellig winkelen, een terrasje pikken , lekker uit eten, met de kinderen op stap of bij de boer op zoek naar streekproducten. Ook op het gebied van cultuur, natuur en sportieve ontspanning heeft deze gemeente van alles te bieden.

Een verblijf in Deurne biedt u ook diverse mogelijkheden op het gebied van cultuur, natuur en sportieve ontspanning, deze gemeente heeft van alles te bieden. De Peel gebieden als de Maria Peel, Deurnese Peel en nationaal park de Grote Peel , de uitgestrekte bosgebieden als de Bikkels, het Zandbos en De Berken en de weilanden nodigen bij uitstek uit tot een nadere kennismaking per fiets, paard of te voet. De vele wandel- en fietsroutes zijn aanraders. En plaats om te rusten is er genoeg: een bank, picknickplaatsen, terrassen en eetgelegenheden in het centrum van Deurne of in één van de kerkdorpen Liessel, Neerkant en Vlierden of in de voormalige veenkolonie Helenaveen, nu beschermd dorpsgezicht en in 2009 uitgeroepen tot groenste dorp van Nederland. Ook zijn er diverse groepsactiviteiten mogelijk in Deurne en haar directe omgeving.

Hier vindt u nog de Brabantse gemoedelijkheid en Bourgondische gezelligheid. Deurne biedt ook talrijke mogelijkheden om uw vakantie/logies te vieren. Van luxe hotels en B&B en vakantieparken tot pensions toe. Dus bent u op zoek naar een goed logeeradres dan is Deurne de perfecte plek om een gastvrij verblijf door te brengen.

Deurne ligt tussen de steden Eindhoven, Helmond en Venlo in. In de nabije omgeving van Deurne bevinden zich tal van bezienswaardigheden om de dag te vullen. Een kleine opsomming van enkele leuke dagjes uit: Zooparc Overloon, Oorlogsmuseum Overloon, Suptropisch zwemparadijs het Meerdal, Attractiepark Toverland, Dierenrijk Nuenen en het bezoekerscentrum de Groote Peel in combinatie met Openluchtmuseum Eynderhoof zijn een kleine opsomming van wat er allemaal te doen is in de omgeving van Deurne.

Overnachten in Helmond
Overnachten in Eindhoven
Overnachten in Venlo
Bed en Breakfast Venray

gerealiseerd door 101Media