0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Overnachtingsmogelijkheden

Ons gastenverblijf/groepsaccommodatie biedt u meerdere mogelijkheden voor uw verblijf en kan 1-24 personen herbergen. In ons woonhuis hebben wij op de bovenverdieping 6 B&B kamers om te logeren. We hebben daar de beschikking over 5×2-persoonskamers, waarvan 1 kamer zo ruim is dat er de mogelijkheid is tot het plaatsen van een 3e bed, en 1×1-persoonskamer. Op de B&B kamers staat er een dienblad met koffie en thee voor u klaar om na uw reis even tot rust te komen.

Naast ons woonhuis hebben we 2 vakantiebungalows staan die ook gehuurd kunnen worden voor een overnachting. Beide bungalows zijn zeer geschikt voor een grotere groep personen. Dus als u een familieweekend, vriendenweekend of een groepsuitje heeft dan bieden wij een keus die het best bij u past uit onze bungalows en kamers. Ook in de bungalows staat er een dienblad met koffie en thee voor u klaar om na uw reis even tot rust te komen.
We hebben ook de beschikking over een gezamenlijke ruimte die bestaat uit de Tuinkamer en het Uilenbos. Het Uilenbos is een verwarmde ruimte die tal van mogelijkheden biedt. Wilt u in de avond gezellig met zijn allen bij elkaar zitten? Of met zijn allen gourmetten? Dan is deze ruimte helemaal geschikt voor u. Ook hebben we een kitchenette in deze ruimte staan voor extra kookgelegenheid. Tegen het Uilenbos aan ligt de Tuinkamer die kunt u gebruiken als de buitentemperaturen dat toelaten.

Uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van onze op het zuiden gelegen tuin met de nodige faciliteiten. In onze tuin liggen diverse terrasjes waar u tijdens uw verblijf gebruik van kan maken. Omdat onze tuin pal op het zuiden ligt kunt u tot laat in de avond op een van de terrasjes genieten. In de tuin is ook voldoende gelegenheid om te zonnen, te bbqen, samen spelletjes doen.

In onze keuken of ontbijtkamer kunt u na uw overnachting heerlijk genieten van een uitgebreid en goed Brabants ontbijt. Bij ons geen ontbijt in buffetvorm maar aan een opgemaakte tafel met de persoonlijke aandacht die u verdiend.

Ons motto voor de belangrijkste maaltijd van onze dag is: Als het maar goed en genoeg is!!!  Wij hebben op de tafel staan:
  • brood, roombotercroissant, diverse soorten broodjes.
  • beschuit, crackers, cracottes.
  • warm gekookt eitje.
  • kaas, diverse soorten vleeswaren, diverse soorten hartig en zoet beleg.
  • koffie, thee, jus d’orange, melk, water.
  • diverse soorten fruit.
  • Zijn er nog diëten of allergieën? of zijn er andere wensen? Bespreek dit met ons tijdens uw reservering dan kijken we hoe we alles het beste naar uw wensen kunnen invullen.

Wilt u een lunchpakket mee? Dan bieden wij u de mogelijkheid om dit tijdens het ontbijt zelf samen te stellen. Dit om te voorkomen dat u voor uw lunch spulletjes van ons meekrijgt die u liever niet in het lunchpakket had gezien vandaar onze keuze voor het zelf samenstellen van het lunchpakket. Geeft u bij uw reservering a.u.b. aan of u gebruik wilt maken van het lunchpakket.
Wenst u meer informatie over een overnachting en onze accommodaties dan kunt u de bovenstaande foto’s aanklikken. Huisdieren zijn niet toegestaan.

gerealiseerd door 101Media