0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Adriaan & Cheryl

Hallo Wendy, Mark en Danae,

“Voor ons familie bezoek vanuit Amerika hebben we deze keer gekozen om drie weken in het B&B Deurne te verblijven. Wij zochten naar grotere zelfstandigheid, en toch dicht bij de familie. Wij vonden dat, en zoveel meer: een compleet, schoon, en comfortabel verblijf, met ongeëvenaarde gastvrijheid en behulpzaamheid van Wendy en Mark. Onze waardering moge blijken uit het feit dat wij onmiddelijk onze reservering voor het volgend jaar hebben gemaakt. Dankjewel, Wendy en Mark, en tot ziens in april 2015.”

Jullie vroegen ons om suggesties:

-Een twee-persoons bed. ( Helaas zijn 1 persoonsbedden praktischer in de B&B in 90% van de overnachtingen)

-Meer opbergruimte in die slaapkamer, in plaats van het extra bed, zou het langere verblijf wat makkelijker maken. (Zijn we helemaal eens met jullie en we gaan bij een langer verblijf meer opbergruimte regelen zodat alle spullen uit het koffer kunnen)

-We vonden de combi-oven wat moeilijk zonder aanwijzingen maar dat komt ook omdat we niet aan zo’n oven gewend zijn. (Helaas is de gebruiksaanwijzing verdwenen en niet meer beschikbaar. Bij het volgend verblijf geven we graag uitleg)

-Bovendien bleek thuis dat geen van onze uitgezonden e-mails weerden ontvangen maar dat kan best aan onze Amerikaanse provider liggen; dat zoeken we nog uit.(Wij hebben dat ook gedaan bij onze provider en het probleem zou niet hier liggen volgens hun)

B&B Deurne-Bedankje (1) B&B Deurne-Bedankje (2) B&B Deurne-Bedankje (3)(1)

recensie en suggesties toegevoegd door: Adriaan & Cheryl uit United States of America (20-11-2014)

Jullie ook bedankt namens ons 3-tjes!!! en tot volgend jaar!!!

gerealiseerd door 101Media