0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Groepsaccommodatie

Bed en Breakfast Deurne leent zich uitstekend voor familieweekenden of vriendenweekenden. Onze B&B biedt tot aan maximaal 24 personen overnachting.

Wil men gezellig samen bij elkaar zitten dan bieden de ruime woonkamers van de bungalows tal van mogelijkheden. De zitbanken bij elkaar in een bungalow? Lange tafels waar men met zijn allen aan kan zitten in de andere bungalow? Geen probleem bij ons!!! Geef ons uw wensen door en wij passen de woonkamers aan aan uw wensen.

Ook hebben we de beschikking over een gezamenlijke ruimte: het uilenbos. Deze ruimte ligt naast de tuinkamer en dat is een ruime overkapping die geheel winddicht kan worden afgesloten indien nodig.

De beide keukens in de bungalows lenen zich perfect voor het bereiden van een maaltijd. Liever met zijn allen bbqen? Dan kunt u in onze ruime op het zuiden gelegen tuin met zijn allen aan de tafel gaan. Wilt u liever gourmetten met zijn allen? Dan leent het uilenbos/tuinkamer zich hier perfect voor. Neemt u uw eigen spulletjes mee of gaat u liever in een van de vele supermarkten die Deurne heeft uw spullen kopen? Of bestelt u liever alles online en laat u dat bezorgen? Wel lekker handig en makkelijk? Neem contact met ons op en dan kunnen we de mogelijkheden hierin bespreken.

Wilt u boeken met of zonder ontbijt of met een lunchpakket? Bij ons is het ontbijt niet in buffetvorm maar wij maken de tafel op voor u zodat u rustig kan blijven zitten tijden een goed en stevig ontbijt. Wilt u een lunchpakket mee? Bij ons geen vooraf samengesteld lunchpakket waar u de  helft niet van lust. Wij geven u de mogelijkheid om tijdens het ontbijt zelf uw broodjes te smeren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en met honger tijdens het lunchuurtje verder moet. Alles is mogelijk bij ons bel gerust en we kijken naar wat voor u de beste oplossing is.

Onze Bed&breakfast ligt op loopafstand van het centrum van Deurne waar tal van mogelijkheden zijn om uit eten te gaan of nog even lekker iets te gaan drinken bij een van de horecagelegenheden in Deurne. De omgeving van Deurne is een schitterende plek om te gaan fietsen of wandelen. Er zijn tal van wandel en Fietsroutes in de omgeving. Wilt u gaan fietsen en niet tijdens uw reis uw fiets meenemen? Neem contact met ons op.

Bent u nog op zoek naar een activiteit om met de groep te doen? Kijk dan eens op de site van het VVV Deurne om inspiratie op te doe: http://www.vvvdepeel.nl/groepsactiviteiten-in-de-peel. Ook kunt u erg veel arrangementen vinden op onze arrangementen pagina welke u terugvind op de website.

Geen reserveringskosten of boekingskosten of kortom gezegd: Bij ons geen verassingen achteraf!!! De pijs is de prijs bij ons.

Mocht u nog vragen hebben over wat dan ook laat het ons weten en wij gaan ons best voor u doen om ze te beantwoorden en hopelijk mogen we jullie begroeten in onze accommodatie.

gerealiseerd door 101Media