0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Restaurant-Lunchroom De Eeterij, Deurne

“Ontdek en proef de Brabantse gastvrijheid!”

Deurne biedt datgene wat gasten zoeken om ‘lekker-weg-in-eigen-land’ te kunnen zijn: gezellig winkelen, een terrasje pikken en lekker uit eten als omlijsting. Voor zowel een heerlijke lunch áls diner kunnen gasten plaatsnemen in restaurant-lunchroom De Eeterij in het centrum van Deurne.
Want de Brabantse gastvrijheid beperkt zich niet slechts tot het middaguur!

De Gemeente Deurne is landelijk gelegen in de unieke Peel op de grens van Brabant en Limburg. Deurne is een dorp met een knusse stadse allure, omgeven door adembenemende natuur en intieme dorpjes met een rijk verleden in de veenkoloniale geschiedenis.
In het pittoreske gelijknamige dorp zijn nog veel namen terug te vinden die herinneren aan de vroegere afwisselingen van zowel landschap als grondgebruik (grasland op natte gronden, akkerland op drogere gronden).
Eén gegeven verandert beslist nooit: de Brabantse gastvrijheid. En deze is helemaal terug te vinden bij De Eeterij. Gelegen aan wat in de plaatselijke volksmond de ‘aorta van Deurne’ wordt genoemd, vormt deze lunchroom annex restaurant een opvallende uitspanning.

De Eeterij is een combinatie van lunchroom én restaurant.
Gezellig winkelen in Deurne en genieten van een heerlijke lunch? Bij ons bent u aan het juiste adres!
Luxe broodjes, salades, dagverse soepen, diverse eiergerechten, ambachtelijk ijs.
Graag laten wij u kennis maken met onze specialiteiten!

Ook s’avonds kunt u heerlijk dineren in een ongedwongen sfeer waarbij de mogelijkheid bestaat om met een grote groep aan te schuiven.
Speciaal voor grotere groepen vanaf 10 personen hebben wij diverse keuze menu’s samengesteld waaruit u een keuze kan maken. Wij mailen deze menu’s u graag toe!
Heeft u zelf suggesties of andere vragen? Vegetarisch of glutenvrij?
Vlees en visgerechten, pasta’s, zelfs ambachtelijke pannenkoeken bereid met bloem van de plaatselijke authentieke molen!

Reserveer uw tafel bij De Eeterij en ontvang als speciale gast van Bed en Breakfast Deurne 10 % korting op uw rekening!!! Vraag naar de kortingskaart.

DSC03353

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!
Wij zijn 7 dagen in de week voor u geopend voor zowel lunch áls diner.

Restaurant-Lunchroom De Eeterij
Stationsstraat 17
5751 HA  Deurne telefoon: 0493-312606

www.lekkeretenindeurne.nl

www.facebook.com/eeterij

Twitter: @eeterijdeurne

Graag tot ziens!!!

B&B Deurne-Eeterij_21 B&B Deurne-Eeterij_02 B&B Deurne-Eeterij_05 B&B Deurne-Eeterij_11 B&B Deurne-Eeterij_08 B&B Deurne-Eeterij_17 B&B Deurne-Eeterij-2

 

gerealiseerd door 101Media