0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Arrangementen: De Reizende Man

Voor grote en kleine groepen

Is er reden om een feest te geven of wilt u een dagje uit organiseren voor het bedrijf, voor vrienden of voor de familie? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij hebben alles in huis om uw dag compleet te verzorgen. De leukste activiteiten, heerlijk eten en natuurlijk altijd met de Brabantse gezelligheid.

We hebben een aantal arrangementen opgezet zodat het voor u gemakkelijker wordt om uw dag samen te stellen.

De arrangementen zijn vanaf 14 personen. Bent u met een groep van minder personen, bel dan gerust, misschien kunnen we een uitzondering maken op uw gewenste datum. Als u het arrangement op zondag neemt en combineert met het lunch- of dinerbuffet die we elke zondag hebben, dan kunt u ook altijd terecht met minder personen.

Door de landelijke ligging van De Reizende Man staat u vanuit ons in korte tijd midden in de natuur. We liggen op loopafstand van de Liesselse bossen en niet ver vandaan de Peel. We hebben vele activiteiten waarbij u optimaal gebruik kunt maken van deze unieke omgeving. Ook hebben we een aantal leuke binnen activiteiten.

We hebben allerlei activiteiten voor jonge en oud, én voor grote en kleine groepen. Deze activiteiten kunnen gecombineerd worden met eten en drinken.

Voor grote groepen, vanaf 50 personen, kunnen we mixactiviteiten aanbieden. De groep wordt dan in een aantal groepen verdeeld en er wordt gewisseld tussen activiteiten.Om de keuze makkelijker te maken, hebben we de activiteiten gesplitst in binnenactiviteiten en buitenactiviteiten. De buitenactiviteiten in Op pad, In de natuur en Op het veld.

Op deze site www.reizendeman.nl vindt u alle informatie over De Reizende Man. Heeft u nog vragen? Wilt u boeken? U kunt altijd bellen  0493-313790 of mailen  info@reizendeman.nl.

Op zondag zijn wij voor iedereen open en we gaan alle dagen open voor groepen.

Reserveren is dus noodzakelijk!

 

B&B Deurne-logo-reizende-man

gerealiseerd door 101Media