0493 - 31 26 06 Reserveer nu! Plan je route

Chocoladeworkshops Visser chocolade Deurne

Wilt u meer genieten, beter proeven en veel weten over chocolade en daarmee educatie combineren met plezier en welbehagen? Neem dan eens deel aan een workshop bij Visser Chocolade. Ook kunt u middels een cadeaubon, een workshop cadeau geven.
Met passie voor hun vak vertellen en entertainen de chocolatiers van Visser Chocolade u gedurende de workshop. Zij garanderen dat u na een workshop, chocolade anders gaat benaderen. Met erkenning voor een prachtig vak en herkenning van kwaliteit, zodat u in de toekomst beter en intenser zult kunnen genieten van dit ‘zwarte goud’.
U weet dan ook dat de geur van chocolade onze hersengolven vertraagt, waardoor u rustig wordt. Voeg hierbij de in chocolade aanwezige endorfine (gelukstofjes) en als toegift nog een stof genaamd pea, welke op adrenaline lijkt, en u bent verzekerd van een zinvolle korte invulling van uw workshop. Wilt u meer genieten, beter proeven en veel weten over chocolade en daarmee educatie combineren met plezier en welbehagen? Neem dan eens deel aan een workshop bij Visser Chocolade. Ook kunt u middels een cadeaubon, een workshop cadeau geven.
Met passie voor hun vak vertellen en entertainen de chocolatiers van Visser Chocolade u gedurende de workshop. Als afsluiting van deze workshop proeft u nog een heerlijke chocoladelikeur vergezeld van enkele bonbons met een geweldige smaakverhuwelijking.
Uw zelfgemaakte creaties worden mooi ingepakt zodat het thuisfront uw alibi wellicht zal accepteren!

Bij buitentemperatuur > 24 °C, koelbox of koeltas meenemen!

Prijzen en programma workshop Deurne, graag contact opnemen met:
Visser Chocolade Deurne: T 0493 311 551.

www.visserchocolade.nl

gerealiseerd door 101Media